Vilniaus maitinimo įmonių analizė (2)Įvadas. "Temidė". "Stikliai". "Artistai". "Prospekto pub'as". Lentelė: Įmonės pavadinimas ir tipas. Adresas. Juridinis statusas. Darbo laikas. Personalo apranga. Salių skaičius. Restorano infrastruktūra. Restorano vidaus interjeras ir bendra tvarka. Išorinė aplinka. Sanitariniai – higieniniai reikalavimai. Vartotojų segmentacija. Organizuojamos pramogos. Reklama ir rėmimas. Valgiaraštis. Privalumai. Trūkumai. Konkurencinės situacijos tyrimas. Išvados, siūlymai. Išvados. Autorius | Beatričė |
---|
Viso autoriaus darbų | 1 darbas |
---|
Metai | 2008 m |
---|
Klasė/kursas | 1 |
---|
Švietimo institucija | Vilniaus kolegija |
---|
Failo pavadinimas | Marketigo kaviniu analize [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Analizės
- 13 puslapių
 - Vilniaus kolegija / 1 Klasė/kursas
- 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |