Pradžia> Rinkodara> Konkurencinio pranašumo įgijimo galimybės, įvertinant restoranų rinkos patrauklumą: restoranas "Forto dvaras" Konkurencinio pranašumo įgijimo galimybės, įvertinant restoranų rinkos patrauklumą: restoranas "Forto dvaras"Įvadas. Darbo tikslas – išnagrinėti "Forto dvaras" veiklą ir konkurencinio pranašumo įgijimo galimybes, įvertinant restorano rinką. Restoranų "Forto dvaro" veiklos analizė. Restoranų "Forto dvaro" rinkos analizė. "Forto dvaro" restoranų konkurentų analizė. "Forto dvaro" restoranų vartotojų analizė. Rekomendacijos "Forto dvaro" restoranų konkurenciniam pranašumui įgyti ir išlaikyti. Bendrosios konkurencinio pranašumo įgijimo strategijos. Konkuravimo strategijos. Išvados. Restoranas - tai maitinimo įmonė, kurioje lankytojams siūlomas gausus patiekalų, gėrimų, konditerijos gaminių asortimentas, sudaromos sąlygos pailsėti ir pramogauti. Restoranai iš kitų maitinimo įmonių tipų išsiskiria aukšto meninio lygio interjeru ir reklama, geresniu materialiniu ir techniniu aprūpinimu, klasikinėmis lankytojų aptarnavimo formomis, realizuojamos produkcijos asortimentu. Klientams sudaromos komfortabilios sąlygos valgyti, kultūringai ilsėtis ir pramogauti. Visi restoranai, kaip ir kiekviena įmonė, veikia kintančioje marketingo aplinkoje, todėl būtina ją nuolat analizuoti, vertinti ir planuoti savo veiksmus. Planuojant įmonės marketinginę veiklą yra būtina nuolatinė prekybinės teritorijos, konkurentų, produkto ir galimybių analizė. Suplanavus restorano įmonės veiklą, potencialūs klientai turi būti supažindinti su ja, įtikinti apsilankyti ir paraginti sugrįžti. Šiame darbe panagrinėsime restoranų grupei "Fortas" priklausančius restoranus "Forto dvaras. Darbo tikslas – išnagrinėti "Forto dvaras" veiklą ir konkurencinio pranašumo įgijimo galimybes, įvertinant restorano rinką. Tikslui pasiekti keliami uždaviniai: 1. Atlikti restoranų "Forto dvaras" veiklos analizę; 2. Panagrinėti restoranų "Forto dvaras" rinką; 3. Išskirti šio restorano konkurentus ir palyginti jų veiklą su "Forto dvaru"; 4. Atlikti restoranų vartotojų analizę; 5. Aptarti konkurencinio pranašumo įgijimo strategijas. ... Autorius | Neringa |
---|
Viso autoriaus darbų | 20 darbų |
---|
Metai | 2008 m |
---|
Klasė/kursas | 1 |
---|
Mokytojas/Dėstytojas | prof. dr. R. Virvilaitė |
---|
Švietimo institucija | Kauno Technologijos Universitetas |
---|
Fakultetas | Ekonomikos ir vadybos fakultetas |
---|
Failo pavadinimas | Konkurencinio pranasumo igijimo galimybes ivertinant restoranu rinkos patraukluma restoranas Forto dvaras [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Kursiniai darbai
- 25 puslapiai
 - Kauno Technologijos Universitetas / 1 Klasė/kursas
- prof. dr. R. Virvilaitė
- 2008 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |