Šperos.lt > Rinkodara > Lietuviškų maisto produktų dizaino vertinimo tyrimo analizė

Lietuviškų maisto produktų dizaino vertinimo tyrimo analizė

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Maisto produktas. Lietuviškų mėsos produktų dizaino vertinimo analizė. Lietuviškų žuvies produktų dizaino vertinimo analizė. Lietuviško alkoholio vartojimo analizė. Lietuviškų konditerijos gaminių dizaino vertinimo analizė. Lietuviškų pieno produktų pakuočių dizaino vertinimas. Lietuviškų duonos ir pyrago gaminių pakuočių dizaino vertinimo analizė. Nuomonės apie lietuviškų gaiviųjų gėrimų pakuočių dizainą analizė.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Analizės
Kategorija:
Apimtis:

21 psl.

Lygis:

2 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Vilniaus Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 123.63 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą