Įkelti darbą
Šperos.lt
> Rinkodara
> Restoranų marketingas
Restoranų marketingas
10.0
(
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Įvadas. Viešojo maitinimo paslauga, restorano apibrėžimas, klasifikacija. Restorano verslo organizavimo teoriniai aspektai. Restoranų marketingas. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Referatai
Kategorija:
Rinkodara
Apimtis:
33 psl.
Lygis:
2 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus verslo kolegija
Failo tipas:
56.34 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Restoranų verslo organizavimas
Picerijos maitinimo paslaugų kokybė, vartotojų lūkesčiai ir suvokiama vertė
Marketingo valdymas: alaus restoranas "Rambynas"
Marketingo planas: kavinė "Briedžio ragas"
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas (2)
Maisto ruošimo ir aptarnavimo praktika: kavinė-baras "Neringa"
Paslaugų marketingas ir jo ypatumai
Maitinimo organizavimas ir aptarnavimas
Derybų valdymas
Viešųjų paslaugų vadyba