Pradžia> Rinkodara> Įmonės marketingo analizė: pieno produktų gamyba AB "Rokiškio sūris" Įmonės marketingo analizė: pieno produktų gamyba AB "Rokiškio sūris"Įvadas. Prekė. Prekių asortimentas. Prekių klasifikavimas. Prekių identifikavimas ir įpakavimas. Naujų prekių kūrimas ir prekių gyvavimo ciklas. Kaina. Kainodaros pagrindai. Kainų nustatymo metodai ir strategijos. Paskirstymas. Paskirstymo kanalai ir marketingo logistika. Prekyba. Rėmimas. Reklama. Pardavimo skatinimas. Ryšiai su visuomene. Rizikos veiksniai, susiję su "Rokiškio sūris" veikla. Išvados. Autorius | Jurgita |
---|
Viso autoriaus darbų | 1 darbas |
---|
Metai | 2007 m |
---|
Klasė/kursas | 1 |
---|
Mokytojas/Dėstytojas | Snežinskienė |
---|
Švietimo institucija | Kauno kolegija |
---|
Fakultetas | Verslo vadybos fakultetas |
---|
Failo pavadinimas | Preke [speros.lt].doc |
---|
Panašūs darbai- Analizės
- 17 puslapių
 - Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
- Snežinskienė
- 2007 m
Ar šis darbas buvo naudingas?Pasidalink su draugaisPranešk apie klaidą |